ENERGIE
ENERGIE
Wij beschikken over nagenoeg alle aanbieders om voor u te kunnen vergelijken. Uw huidige contract nemen we als uitgangspunt .

COMMUNICATIE
COMMUNICATIE
Communicatie is prijzig. Denk aan website, bannerrs, flyers, etc. Vooral het dpt-werk kan erg kostbaar worden, iedere keer opnieuw.

PENSIOENEN
PENSIOENEN
Het lijkt zo ver weg maar komt ook akelig dichtbij: pensioen. Een goede pensioenregeling is een belangrijke en kostbare 'employee benefit'

VERZUIM
VERZUIM
Goed personeel is een zege. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben, maar de gezondheid van hen heb je deels toch echt in eigen hand.

CONTRACTEN
CONTRACTEN
Goed beheer van uw contracten scheelt u veel tijd en geld. Wij helppen u hier graag bij, met onze specialistische kennis.

FINANCE
FINANCE
Niet iedere bank is 'slecht' maar velen hebben het aardig verbruid bij hun klanten. Wij geven de voorkeur aan onafhankelijke expertise van adviseurs.

HUUR
HUUR
De vastgoedmarkt wijkt af van andere markten. Waar vrijwel alle markten worden aangestuurd door de vraag, geldt dat niet voor de vastgoedmarkt. 

JURIDISCH
JURIDISCH
Een kleine vraag of een groot conflict. Wij bieden u uw eigen jurist. Een vast contactpersoon, toegankelijk, snel en makkelijk te raadplegen.

VERZEKERINGEN
VERZEKERINGEN
Verzekeringen zijn nu eenmaal één van de meest noodzakelijke zaken zijn waar u niet aan ontkomt. Méér kennis en maatwerk betekent lagere kosten.

PRINTING
PRINTING
De kosten die gemoeid zijn met uw printers zijn doorgaans erg erg complex opgebouwd en de onderlinge verschillen tussen aanbieders zijn.

DIVERSEN
DIVERSEN
De wereld staat bepaald niet stil en dus houden wij onze ogen en oren open voor producten en diensten waar u uw voordeel mee kunt doen. 

LOYALTY
LOYALTY
Als SportContractMakelaar richten wij ons op bedrijven, B-to-B dus. Op verzoek van meerdere klanten hebben wij ook een voordeelarrangement.